Webcam sex tips

Het klinkt wellicht raar “webcam sex tips”, maar als je deze pagina leest zal je er achter komen dat het minder vreemd is dan je denkt. Immers als je kiest voor een betrouwbaar erotisch cam en chat platform, dan zal je er voor moeten betalen. Niet aan webcamkutje.be zelf trouwens, want wij promoten alleen maar de Islive modellen. Op de beginpagina vindt je elke 24 uur een selectie van de leukste amateur vrouwen en als je op hun foto klikt, zal je de Islive profiel pagina bereiken. Je vindt daar meer informatie en je kan gelijk zien of de betreffende cam model online is. Via de begin pagina kan je makkelijk een overzicht vinden van alle meiden die online zijn en je kan desgewenst je gewenste dame er uit filteren. Maak gewoon gebruik van de zoek functies.

Webcam sex kost geld

Bij Islive is gratis erotisch cammen niet mogelijk, de meiden doen het namelijk omdat ze het leuk vinden en omdat ze wat geld bij willen verdienen. Voor 80 cent per minuut is het mogelijk om een sessie te starten met het door jou gekozen model. Er zijn diverse betaal mogelijkheden, waaronder betalen met je telefoon. Wil je goedkoper uit zijn, neem dan even de moeite om een account aan te maken. Het zal je 10 cent per minuten voordeel opleveren! Tevens is betalen middels iDeal dan mogelijk en natuurlijk zal het betalingskenmerk neutraal en discreet zijn. Als geregistreerd lid kan je daarnaast rekenen op meerdere voordelen, waaronder een klantvriendelijke helpdesk, persoonlijke aanbiedingen en meer.

Heb respect

Bij Live webcamsex tegen betaling, mag je natuurlijk wel wat verwachten van de betreffende amateur meid. Zij hebben er bewust voor gekozen om erotisch werk achter de webcam te doen, maar dat wil niet zeggen dat wederzijds respect niet belangrijk is. Het is zeker niet wenselijk om de vrouwen te behandelen als minderwaardig. Er zullen best vrouwen zijn die graag de rol van ondergeschikte aan willen nemen, maar dat is niet de standaard. Neem de tijd om elkaar af te tasten en durf te vragen waartoe ze bereid is. Geef gerust je persoonlijke wensen aan en je zal vanzelf merken of het mogelijk is. Switchen naar een ander model is zo gebeurt.

Je bent vaak niet alleen

Vooral in de avonduren zal je merken dat met name de populaire cam modellen druk “bezocht” worden. Het is dan vaak een kwestie van een show opvoeren van het model om een ieder tevreden te kunnen stellen. Dat je vaak niet alleen bent, maakt het misschien wel wat minder persoonlijk en spannend. Maar je hebt gelukkig wel de mogelijkheid om een privé sessie te starten. Kijk wel even goed naar de extra kosten van een privé cam sessie.

Praktische tips voor erotisch webcammen

Erotisch webcammen is leuk en kan zelfs best behoorlijk geil zijn. Het doel is namelijk erotisch geprikkeld te worden door wat je live ziet, hoort en leest via de chat. Het gegeven dat je op alles kan reageren, maakt het een interactief gebeuren. Je zelf aftrekken tijdens een cam sessie is zeker niet ongewoon (en voor velen zelfs het enkele doel). Met onze praktisch tips wordt het allemaal nog leuker:

Zorg vooraf voor ontspanning en wat voorbereiding. Neem een lekkere douche en pak vervolgens alles wat je nodig denkt te hebben (drinken, handdoekje, speeltje?). Neem vervolgens de tijd om een cam model uit te kiezen die je aanspreekt. Het uitkiezen kost je natuurlijk niks, je betaald pas als je daadwerkelijk een cam sessie opstart.

Of je nou achter je desktop zit of op een mobiel apparaat gaat cammen, zorg voor een lekker zit of lig houding en zorg dat je niet gestoord kan worden. Zet je telefoon gewoon uit en zorg voor je eigen privacy.

Eenmaal een dame uitgekozen..? Begin zeker nooit met termen als “ik wil je kut zien!”. Blijf altijd netjes en breng respect op voor het geen zij doet. Neem de tijd om met elkaar kennis te maken en ga voor een opwindend voorspel. Je zal merken dat die paar extra minuten er voor zorgt, dat je nog lekkerder klaarkomt.

Blijkt het niet te klikken..? Er zijn genoeg andere leuke online dames beschikbaar. Durf te zeggen dat je de sessie afbreekt, je zal zeker niet de eerste zijn.

Het beeld wat veel mensen van mannen hebben die betalen voor webcam sex is helaas wat bekrompen. Je ervaringen delen kan leuk zijn, maar weer je er wel bewust van. Wist je trouwens dat er ook best veel stellen zijn die een cam sessie starten? Samen met je vrouw een fictieve trio hebben, kan namelijk ook erg geil zijn. Het leuke is dat als je zelf ook een webcam hebt, dat jij / jullie ook een showtje kunnen opvoeren.

Als laatste praktische tip: webcam sex kost geld en als geregistreerd lid kost 10 min. toch al 7 euro (en als geen lid zelfs 8 euro). Met name als de sessie erg naar wens verloopt, zal de tijd sneller gaan dan je wellicht zou denken. Dit hoeft niet erg te zijn, mits je je er vooraf bewust van bent.